Hallins Hus
Från 2 550 SEK Per gästDavid Lundqvist, tillika Årets Kock 2018 och Julian Sohlberg, sommelier bjuder in till Social Fine Dining i pop-up-restaurangen Hallins Hus.
Målet med Hallins Hus är att fira vår region i allt vad den har att erbjuda vad gäller råvaror, historia och kultur.
Hallins Hus lever hela året. Under våren, sommaren och hösten skördar vi och tar tillvara det naturen och odlingarna erbjuder. När vintern är här och Hallins Hus öppnar tar vi hem närproducerat kött och det finaste av fisk och skaldjur.
Välkomna till en intim och intensiv upplevelse i sittningar om 22 personer, många serveringar och överraskningar från skog, hav och odlande grannar – serverade med utvalda och spännande drycker.
Önskar du boka detta paket utan övernattning, välkomna att maila er bokningsförfrågan till [email protected]
Pris med boende 2650:-/gäst
Pris utan boende 1550:-/gäst
Dryck tillkommer på plats.