Bokningsmeny
  • Boka rumRum
  • Paket & ErbjudandenPaket
  • Presentkort
  • Presentkort valfritt belopp
  • Boka konsert utan boendeBoka konsert utan boende
  • Konferens
  • Jag har en kod
  • Hitta bokning
Svenska1

titleText

subTitleText

Sök & boka

oktober 2025

mån

tis

ons

tors

fre

lör

sön

Inget datum valt

Priser visas i SEK

Ankomst ej möjlig

Väntlista

Min kundvagn

titleText

subTitleText

Sök & boka

oktober 2025

mån

tis

ons

tors

fre

lör

sön

Inget datum valt

Priser visas i SEK

Ankomst ej möjlig

Väntlista

Min kundvagn

Totalpris: 0 SEK

titleText

subTitleText

Boka paket & erbjudanden

Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Gästspel Hallins Hus . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.

oktober 2025

mån

tis

ons

tors

fre

lör

sön

Inget datum valt

Priser visas i SEK

Ankomst ej möjlig för 'Gästspel Hallins Hus '

Väntlista

Gästspel Hallins Hus

Från 3 300 SEK Per gäst

GÄSTSPEL med Johan Backéus och Birgit Malmcrona

 

Johan Backéus och Birgit Malmcrona möts i matlagningen genom sina olika erfarenheter och kulturer. Johan, uppvuxen i Norrlindsjö utanför Sundsvall, arbetade flera år i Stockholm där han också vann Årets Kock 2017. Hans mat präglas av närheten till naturen och årstidernas skiftningar, med en strävan efter att skapa något personligt och äkta.

 

Birgit är född i Madrid Spanien flyttade till Sverige 2014 och har arbetat på välrenommerade krogar som Gondolen Shibumi och Ichi. Hennes stil förenar nordiska och japanska influenser, samtidigt som den spanska matkulturen ger djup och karaktär åt rätterna.

 

Idag driver de restaurangen Naturaj i Sundsvall och bor på en gård i Norrlindsjö. Där odlar de, plockar och föder upp grisar och andra djur – ett kretslopp som förser köket med råvaror och inspiration. Gården är en naturlig del av deras filosofi: att vara nära maten, leva i samklang med naturen och låta platsen sätta tonen. Resultatet blir en helhetsupplevelse där deras olika bakgrunder och berättelser vävs samman på tallriken.

 

David Lundqvist, tillika Årets Kock 2018 och Julian Sohlberg, sommelier bjuder, tillsammans med Johan Backéus och Birgit Malmcrona, in till Social Fine Dining i pop-up-restaurangen Hallins Hus. Målet med Hallins Hus är att fira vår region i allt vad den har att erbjuda vad gäller råvaror, historia och kultur. Hallins Hus lever hela året. Under våren, sommaren och hösten skördar vi och tar tillvara det naturen och odlingarna erbjuder. När vintern är här och Hallins Hus öppnar tar vi hem närproducerat kött och det finaste av fisk och skaldjur. Välkomna till en intim och intensiv upplevelse i sittningar om 22 personer, många serveringar och överraskningar från skog, hav och odlande grannar – serverade med utvalda och spännande drycker. 

 

 

Önskar du boka detta paket utan övernattning, välkomna att maila er bokningsförfrågan till [email protected]

 

Pris med boende: 3300:-/gäst

Pris utan boende 2200:-/gäst

Dryck tillkommer på plats. 

I paketet ingår


Frukost
Vedeldad havsbastu
Hallins Hus Gästspel meny

Du kanske även är intresserad av

Hallins Hus

Från 2 800 SEK Per gäst

Jul på Slussens Pensionat

Från 2 200 SEK Per gäst

Min kundvagn

Totalpris: 0 SEK

Totalpris: 0 SEK