Se alla kategorier
Konsertbiljett
Konsert & 3-rätters
Vinprovning
Julbord
Matlagningskurs
Övrigt
Välkommen till en kurs där råvaran står i centrum och hantverket får ta plats. Under fyra tematiska kvällar fördjupar vi oss.
11 Mars - Såsskolan - grundsåsernas hemligheter
18 Mars - Vegetarisk matlagning - smakfulla gröna rätter
25 Mars - Fisk & Skaldjur - grundtekniker och precision
1 April - Grillat! - Marinad, rub, olja & glace
Kursen leds av David Lundqvist, Köksmästare på Slussens Pensionat och Årets Kock 2018. Med sin passion för smakbalans, nyfikenhet och känsla för både klassiska och moderna uttryck guidar David dig steg för steg. Du får ta del av tekniker, smarta tips och små hemligheter som lyfter både vardagsmat och festmåltider.
Det här är kursen för dig som vill utvecklas, inspireras och få större trygghet i köket – oavsett nivå. Tillsammans skapar vi nya smakupplevelser, lär oss grunderna bakom riktigt god mat och har roligt på vägen.
Pris: 1700:- per person och tillfälle.
Eller 6500:- för alla fyra tillfällena - skicka bokningsförfrågan till [email protected]